Adres

Telefoon
Mobiel
E-mail
Melkpad 14
3741 TK Baarn
+31 35-5885484
+31 6-22603240
steven.kuiper@kbja.nl

In de media

06-2011: Infonavigator overgenomen door RDC

RDC | inFinanz verstevigt positie in de financiële sector
RDC

RDC Group BV heeft 100% van de aandelen van Infonavigator BV verworven. Infonavigator helpt financiële dienstverleners op het juiste moment over de juiste informatie te beschikken. Haar dienstverlening biedt legio mogelijkheden om klant- en polisgegevens te analyseren en te ordenen. De overname past uitstekend in de ambitie van RDC om haar inFinanz divisie te versterken en levert tevens nieuwe kennis en technologie waarmee ook de mobiliteit sector haar voordeel kan doen.

Infonavigator BV levert aan ruim 200 financieel dienstverleners het gelijknamige CRM-systeem waarmee zij efficiënt contact kunnen onderhouden met hun klanten. De verfijnde dashboards en analyse-tools geven verzekeraars, volmachten en intermediairs een gedetailleerd inzicht in hun portefeuilles waardoor zij hun klanten gedegen kunnen adviseren en tegelijkertijd de administratieve lasten kunnen verlagen.

Rob Duijn, directeur Infonavigator BV, is van mening dat RDC inFinanz en Infonavigator elkaar perfect aanvullen en verder zullen versterken: "De goede informele samenwerking met RDC heeft geleid tot deze overname. Wij gaan er dan ook voor zorgen dat wij onze dienstverlening naadloos continueren binnen het dienstenaanbod van inFinanz." John van Daalen, mededirecteur, benadrukt dat de huidige kwaliteit van dienstverlening er door de samenwerking in de toekomst? alleen maar op vooruit kan gaan. Rob Duijn en John van Daalen blijven actief voor de Infonavigator-activiteit binnen inFinanz.

Gerrit Schipper, directeur RDC Group BV: "inFinanz ontwikkelt innovatieve diensten die gericht zijn op het verhogen van het rendement van de financieel dienstverlener. Infonavigator sluit hierbij perfect aan. De innovatieve manier van informatiseren in combinatie met de sterke dienstverlening heeft geleid tot succes in de markt. Wij willen deze positie niet alleen handhaven en nog verder versterken, maar denken er ook van te kunnen leren ten behoeve van onze andere doelgroep; de mobiliteit sector."

 

Terug naar het overzicht

Opdrachtgevers:

Aalssen ABS Autoherstel Branche partners BYD Chambre Française de Commerce et d’Industrie aux Pays-Bas (Franse Kamer van Koophandel in Nederland) Delavit Detroit Electric Dunnebiet Print Exceltise Fiat Honda KIA Motors Kneppers Zoetermeer Liberty Otoparts Nissan Nederland Novateq Promoteq Qink RAI vereniging RDC RDCe Renault Nederland van Soest en Dolman SVO Rail UMCG