Adres

Telefoon
Mobiel
E-mail
Melkpad 14
3741 TK Baarn
+31 35-5885484
+31 6-22603240
steven.kuiper@kbja.nl

In de media

01-2011: RDC neemt Impact Software over

Impact Software

RDC Group BV heeft Impact Software NV overgenomen. Dataleverancier RDC wil hiermee haar Belgische organisatie versterken. Dit heeft het bedrijf bekend gemaakt.

Impact Software is in België actief met webgebaseerde software toepassingen onder meer via Autoconnect, een ict-platform met verschillende diensten voor de mobiliteits- en verzekeringssector. Deze activiteiten sluiten aan bij de doelgroepen van RDC, die initiatiefnemer is van het digitaal registreren van voertuig- en marktdata op commerciële basis. Onlangs maakte RDC een reorganisatie bekend.

Kaart
Volgens Harold Kindt, Managing Director van Impact Software delen beide bedrijven dezelfde visie. Ze werken al geruime tijd samen. De overname geeft Impact Software de armslag die ze nodig heeft om verder door te groeien met de huidige producten. Harold Kindt blijft als Managing Director actief voor Impact Software.
De leiding van alle Belgische activiteiten van RDC ligt in handen van Leo Lucas. Zijn belangrijkste ambitie is om RDC in België op de kaart te zetten.

RDC Belgium NV en Impact Software zullen stapsgewijs worden samengevoegd.

Bron: 14-01-2011 13:35 www.automotive-online.nl

 

Terug naar het overzicht

Opdrachtgevers:

Aalssen ABS Autoherstel Branche partners BYD Chambre Française de Commerce et d’Industrie aux Pays-Bas (Franse Kamer van Koophandel in Nederland) Delavit Detroit Electric Dunnebiet Print Exceltise Fiat Honda KIA Motors Kneppers Zoetermeer Liberty Otoparts Nissan Nederland Novateq Promoteq Qink RAI vereniging RDC RDCe Renault Nederland van Soest en Dolman SVO Rail UMCG