Adres

Telefoon
Mobiel
E-mail
Melkpad 14
3741 TK Baarn
+31 35-5885484
+31 6-22603240
steven.kuiper@kbja.nl

In de media

11-2009: Bochane neemt Jetten Otoskoop over

Jetten-Otoskoop

Dealerholding Bochane neemt de Fiat- en verhuuractiviteiten van Jetten Otoskoop in Boxmeer (Noord-Oost Brabant) met ingang van 1 januari over. De tien medewerkers van Jetten Otoskoop gaan mee naar Bochane. Dat laat directeur Thijs Bochane weten aan Automotive. Bochane gaat niet verder met met het Suzuki-dealerschap van het Boxmeerse bedrijf.

Bochane gaat in Boxmeer ook Renault voeren. "Het is voor ons een strategische keuze. Door de overname zijn we nu ook actief ten zuiden van Nijmegen, waardoor we op de hele lijn Utrecht-Boxmeer vestigingen hebben", aldus Thijs Bochane.

Bochane is dit jaar ook begonnen met het ontplooien van verhuuractiviteiten. Naast de overname van de vloot van Jetten Otoskoop (circa 80 auto's) opent Bochane Rent begin december een filiaal in Arnhem.

06-11-2009 11:51 www.automotive-online.nl

 

Terug naar het overzicht

Opdrachtgevers:

Aalssen ABS Autoherstel Branche partners BYD Chambre Française de Commerce et d’Industrie aux Pays-Bas (Franse Kamer van Koophandel in Nederland) Delavit Detroit Electric Dunnebiet Print Exceltise Fiat Honda KIA Motors Kneppers Zoetermeer Liberty Otoparts Nissan Nederland Novateq Promoteq Qink RAI vereniging RDC RDCe Renault Nederland van Soest en Dolman SVO Rail UMCG